2 Грудня 2019
Новини

Дженніфер Лопес прийшла на прем'єру фільму у чоловічому костюмі (фото)

Дженніфер Лопес прийшла на прем'єру фільму у чоловічому костюмі (фото)

Дженніфер Лопес, американська співачка та акторка, знову тішить своїх прихильників ефектними луками. Зірка відмовилась від сукні і з'явилась на прем'єрі фільму у костюмі.

В ефектному образі Дженніфер Лопес з'явилась на додатковому показі фільму "Шахрайки з Волл-Стріт" (Hustlers), повідомляє  24TV. ua. Хоч світова прем'єра кінострічки відбулась, та  її продовжують презентувати публіці. 1 грудня автори фільму влаштували зустріч журналістів та прихильників з головними акторками "Шахрайок", де з'явилась і знаменита "Рамона" Дженніфер Лопес. 

На кіносеансі та пресконференції акторка продемонструвала нетиповий образ. Дженніфер Лопес, яка полюбляє підкреслювати свої розкішні форми приталеним вбранням, прийшла на кіноподію в  костюмі-трійці сірого кольору. Вбрання зірка обрала з колекції Dolce & Gabbana та доповнила його білосніжною сорочкою і туфлями на підборах. 

За стиль Дженніфер Лопес відповідали її стилісти Роб Зангарді і Маріел Ганн. Саме вони запропонували зірці своєрідний фешн-експеримент. Вбрання мало камізельку в чоловічому стилі, яку наважуються одягати тільки кілька голлівудських модниць. Однак Дженніфер Лопес залюбки прийняла пропозицію та не втратила жіночності завдяки хвилястому волоссю та ефектному макіяжу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Hustlers (@hustlersmovie)

 Окрім Дженніфер Лопес, на кіноподії  побували Кеке Палмер, Лілі Рейнгарт, Констанс Ву і Джулія Стайлз, а також режисерка фільму Лорін Скафарія. Всі голлівудські красуні продемонстрували різні образи, вразивши учасників заходу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Hustlers (@hustlersmovie)

Що таке "Шахрайки з Волл-Стріт"?
Сюжет кінострічки заснований на реальних подіях. Автори фільму "Шахрайки з Волл-Стріт" відтворили історію, яку описала журналістка Джессіка Пресслер. Репортерка взяла інтерв'ю у стриптизерок, які відпочивали із багатіями та обкрадали їх до останньої копійки. Шахрайки збагачувались з 2008 до 2014 року, а суми за одну афери сягали 135 тисяч доларів.

У фільмі зіграли популярні акторки, серед яких – Лілі Рейнгарт, зірка серіалу "Рівердейл". За сюжетом, танцівниці в нічних клубах були розчаровані від системи розприділення зароблених ними коштів. Відтак винахідливі красуні вирішили запровадити прибуткову шахрайську схему, завядки якій вонизабули про безгрошів'я. Під час розваг з багачами Волл-Стріт жінки підсипали жертвам наркотики та спустошували їхні гаманці і кредитні картки. Прем'єра фільму відбулась 12 вересня 2019 року. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кіно, мода, фото
В тему

Останні матеріали