20 Жовтня 2019
Новини

Вивіз у ліс в наручниках: під Києвом чоловік викрав і звіряче вбив екс-дружину (фото)

Вивіз у ліс в наручниках: під Києвом чоловік викрав і звіряче вбив екс-дружину (фото)

Драма у Києві: зниклу жінку знайшли мертвою у лісі. Підозрюють колишнього чоловіка.

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві 44-річної жінки, яка зникла 15 жовтня, а пізніше була знайдена мертвою в лісопосадці. Затриманими виявилися її колишній чоловік і його знайомий, пишуть «Факти».

Киянка Олена Лісова зникла 15 жовтня 

Інформація про зникнення 44-річної Олени з’явилася в соцмережах 17 жовтня. Повідомлялося, що 15 жовтня о 08:25 жінка виїхала з паркінгу свого будинку і поїхала в дитсадок на вулиці Ентузіастів (Дніпровський район столиці), щоб завезти туди дитину. Після цього збиралася їхати на роботу в будівельну фірму. Дитину в садочок Олена завезла, але після цього зникла. Пропав і її автомобіль Land Rover. Пізніше подрузі Олени прийшло смс-повідомлення про те, що її міг викрасти екс-чоловік, з яким вона вже п’ять років як розлучена. І що він утримує її десь у Бориспільському районі Київської області.

Машина вбитої жінки

Пізніше тіло киянки із численними травмами і побоями дійсно знайшли в Бориспільському районі – в лісопосадці за селом Вороньки. Зараз у прокуратурі Києва журналістам повідомили про затримання підозрюваних.

– Затримано двоє людей, які обґрунтовано підозрюються у викраденні та вбивстві 44-річної жінки, – розповіла прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець. – Одним із затриманих виявився колишній чоловік жінки. Метою 43-річного чоловіка було заволодіти грошима і майном колишньої дружини. До скоєння злочину він залучив свого 55-річного приятеля. Встановлено, що 15 жовтня колишній чоловік зателефонував потерпілій і під вигаданим приводом призначив їй зустріч у мікрорайоні Бортничі. Жінка приїхала на зустріч на своєму авто Land Rover Discovery близько 15:30. Колишній чоловік зі своїм подільником напали на неї, наділи наручники, посадили в її ж автомобіль і відвезли в лісопосадку поруч із селом Вороньки Бориспільського району. Потім завели її далі в ліс і почали бити. Завдавали удари по голові і життєво важливих органах. Травми були несумісні з життям.

Скоївши злочин, зловмисники забрали всі цінні речі потерпілої (також її авто) і поїхали. В результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося їх затримати.

Надія Максимець повідомила, що затриманим оголошено про підозру за статтями «Викрадення людини» і «Умисне вбивство». Завтра суд обиратиме запобіжний захід. Обидва затриманих офіційно безробітні та не судимі. Чому питання майна між колишнім подружжям постало саме зараз (якщо вони справді розлучилися п’ять років тому), слідство з’ясовує.

– Я досить добре знала Олену, але про конфлікт з колишнім чоловіком вона не розповідала, – повідомила журналістам подруга загиблої Іванна. – Знаю, що вони давно розлучені та що вона з ним не спілкувалася. Ми з нею розмовляли приблизно за тиждень до її зникнення, у неї все було гаразд. У Олени залишилися двоє дітей. Один ще малюк (у день зникнення вона якраз відвезла сина в садок), а другий вже дорослий... 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, резонанс, вбивство
В тему