16 Жовтня 2019
Новини

Близько 15 одночасно підключених крапельниць: розповіли про стан Мар’яни Пархом’юк (відео)

Близько 15 одночасно підключених крапельниць: розповіли про стан Мар’яни Пархом’юк (відео)

Рік тому Мар’яна Пархом’юк розпочала боротьбу з раком.

Допис про історію хвороби дівчини, а також заклик про допомогу розмістив на у Facebook хлопець Мар’яни – Володимир Хомич.

У його дописі, зокрема, йдеться:

«Рівно рік назад Mariana Parkhomyuk розпочала свою боротьбу з #ракхуяк! А разом із нею і величезна кількість небайдужих, з величезним серцем людей! Залишалось всього 2 місяці до нашого повернення додому! Але раптова звістка о 5 ранку від мами Мар‘яни змінила наші плани! Її екстрено забрали до реанімації та ввели в штучну кому. Сепсис. За останній місяць я дізнався більше медичних термінів, ніж за попередній рік. І всі вони в адресу Мар‘яни. Штучна вентиляція легень, яка працює майже на максимум. Ниркова недостатність (штучні нирки) та стимуляція серця. Близько 15 одночасно підключених крапельниць. І все це в однієї людини. І все це вже протягом місяця.

Стан Мар‘яни справді критичний. Але впевнений, якби вона могла зараз говорити, вона б заразила оптимізмом ще не одну сотню людей! Вона сильна! Пережила тут не одне пекло. Просто зараз дала слабинку! І тільки ваша підтримка і посили в космос, не дадуть їй здатись!

На сьогоднішній день ми витратили вже всі заощадження, які були відкладенні на трьох річну підтримку Мар‘яни! І тому змушенні спробувати знову об‘єднатись у величезне #lotrcrew та дати шанс вижити цій життєрадісній дівчині!

Щоб не бути голослівним: щодня витрачається від 3000 до 4000 доларів! Це колосальна сума для більшості українців, але разом ми сила і все зможемо! Адже вона на це заслуговує!

Кошти можна переказати на рахунок батька Мар'яни.

Реквізити Приватбанку: 5168 7427 0498 2804 (Пархом'юк Анатолій Іванович)».

У доказ оптимістичної налаштованості та сили духу, Володимир Хомич додав відео річної давності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: допомога, прохання про допомогу, онкологія, хвороби
В тему