1 Жовтня 2019
Новини

На Волині ледь не вчаділо шість людей – ціла сім’я і медики, які їх рятували (відео)

На Волині ледь не вчаділо шість людей – ціла сім’я і медики, які їх рятували (відео)
Телевізійна служба новин

Наразі троє нововолинчан у реанімації. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Стався інцидент,  що міг обернутися трагедією, в ніч на понеділок, 30 вересня, у триповерхівці. Про це йшлося в сюжеті ТСН.

За попередньою інформацією, люди лягли спати й увімкнули газовий котел, який нещодавно встановили. У квартирі було троє дорослих та двоє дітей, двох та восьми років. Малі були у віддаленій кімнаті і не постраждали. А от дорослим стало погано. Вони викликали «швидку», та медики, прибулі на виклик,  теж почали непритомніти. Але одразу прочинили вікна. Це і врятувало пожильців. Газ у будинку відімкнули, проте шестеро осіб, включно з медиками, встигли «наковтатися» чаду, тож їх шпиталізували.

За попередньою інформацією, витік стався через самовільне встановлення газового котла. 

«Стан хворих, які перебувають у реанімації, вже середньої важкості, найтяжча хвора –  теж покращилося її загальне самопочуття»,  – каже головний лікар Нововолинської лікарні Віктор Мороз.

«Відчуваю, що мені вже робиться дуже-дуже погано, темніє в очах. Ноги стають такі ватні… – фельдшерка Ірина Бойко розповідає про симптоми отруєння чадним газом, які відчула на виклику. – Ну і кажу: швиденько відкривайте вікна. Дивіться, мабуть, треба перекривати газ».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: нововолинськ, Волинь, Надзвичайні події
В тему