17 Вересня 2019
Новини

Американці вдочерили в Україні 8-річну дівчинку-карлика, видавали її за 22-річну, а потім кинули як непотріб (фото)

Американці вдочерили в Україні 8-річну дівчинку-карлика, видавали її за 22-річну, а потім кинули як непотріб (фото)

Американське подружжя вдочерило 8-річну українську дівчинку-карлика, видавало її за 22-річну, а в підсумку покинуло саму в країні.

В американському штаті Індіана розслідується справа 45-річної Крістін і 43-річного Майкла Барнеттів, яких звинувачують у нехтуванні батьківськими обов’язками. У 2010 році подружжя удочерило 8-річну дівчинку з України, яка має діагноз «карликовість». Через два роки вони змінили в документах її вік на 22 роки і наказали дитині говорити стороннім, що вона виглядає набагато молодшою за свої літа. А в 2013-му, забравши трьох своїх синів, переїхали до Канади, покинувши малолітню українку саму в квартирі, яку для неї орендували, передають «Факти».

Більше «батьки» ніколи не зв’язувалися із прийомною донькою. І не виділяли їй ніяких грошей, хоч і оплачували житло. Не цілком зрозуміло, скільки часу дівчинка провела на самоті, перш ніж ситуацією зацікавилася поліція.

Крістін Барнетт

Проти подружжя вже висунуті офіційні звинувачення. Крістін намагалася заперечувати свою провину, стверджуючи, що її прийомна дочка шахрайка і якось зізналася їм, ніби насправді їй вже за 18 років. Однак лікарі в ході обстеження підтвердили справжній вік дитини. Крістін також стверджувала, що дівчинка схильна до соціопатії.

Як пише Daily Mail, кілька років тому Барнетти стали героями газетних публікацій і телесюжетів – після того як Крістін написала книгу про виховання сина-аутиста, який росте «геніальним фізиком» і інтелектуальний коефіцієнт якого вищий, ніж в Альберта Ейнштейна.

У віці 10 років Джейкоб Барнетт вступив до університету, де вразив викладачів знаннями і отримав роботу дослідника в галузі квантової фізики.

На телеканалі CBS в одній зі сцен показували сім’ю за столом – разом із прийомними батьками і братиками на сімейній трапезі і маленька українка, яка сидить поруч із Крістін.

Відомо, що Крістін і Майкл на цей час уже розлучені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, суспільство, Фото
В тему