5 Вересня 2019
Новини

Судді «смалять» далі: із СІЗО випустили зрадника, який працював на ФСБ

Судді «смалять» далі: із СІЗО випустили зрадника, який працював на ФСБ

Приморський районний суд міста Одеси звільнив з-під варти офіцера запасу Збройних сил України (ЗСУ) Олександра Ракушіна, якого підозрюють в роботі на Федеральну службу безпеки (ФСБ) Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідне рішення, яке розміщене в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Повідомляється, що СБУ затримала Ракушина в червні 2019 року. Оперативники спецслужби встановили, що офіцера запасу завербував на території Росії в 2017 році кадровий співробітник ФСБ на зустрічі випускників Ленінградського вищого військово-політичного училища протиповітряної оборони імені Юрія Андропова.

Як повідомляють ЗМІ, Ракушин входить в список на обмін.

Раніше російські ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що процес обміну полоненими може початися до кінця цього тижня. Зокрема, джерела називають 7 вересня вірогідною датою великого обміну.

Нагадаємо, сьогодні Київський апеляційний суд відпустив з-під варти колишнього бойовика угрупування «ДНР» Володимира Цемаху, якого називають свідком у справі про катастрофу MH17. До цього в ЗМІ з'явилася інформація, що його також можуть готувати на обмін. Звинувачення дану інформацію не коментує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди шоковані рішенням України відпустити терориста

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, суспільство, НП, суд, скандал
В тему

Останні матеріали