29 Серпня 2019
Новини

На Львівщині оголосили дводенну жалобу

На Львівщині оголосили дводенну жалобу

У зв'язку з трагедією, яка сталася у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня 2019 року, і внаслідок якої загинули мешканці міста Дрогобич, Львівська обласна державна адміністрація оголосила на території області дводенну жалобу за загиблими.

Днями жалоби оголошені 29 та 30 серпня, - повідомили у пресслужбі ЛОДА.

«На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території Львівської області закликаємо приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій та ін. на території усієї області», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, в облдержадміністрації закликали обмежити проведення розважально-концертних заходів, а в закладах торгівлі, ресторанного господарства та в громадському транспорті – рекомендується не вмикати розважальну музику.

«Львівська обласна державна адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати», - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, після обвалу частини житлового будинку в Дрогобичі правоохоронці затримали двох працівників місцевого комунального підприємства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, трагедія, аварія, дрогобич
В тему