27 Серпня 2019
Новини

16 годин катувань: на Київщині невідомі викрали жінку з зупинки

16 годин катувань: на Київщині невідомі викрали жінку з зупинки

Сьогодні, 27 серпня, у Білій церкві двоє чоловіків викрали 51-річну жінку, пограбували і зґвалтували її. Постраждала дивом вдалося втекти і звернутися в поліцію.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київській області.

У поліцію по лінії 102 від 51-річної мешканки Білої Церкви надійшло повідомлення про те, що близько 3 години ночі двоє невідомих чоловіків на зупинці громадського транспорту силою заштовхали її в автомобіль і відвезли в одну з квартир багатоквартирного будинку.

«Там зловмисники утримували жінку майже 16 годин. Завдавали їй удари по всьому тілу, зламали два ребра, заволоділи мобільним телефоном та грошима. Коли жінка вже не могла чинити опір, чоловіки по черзі ґвалтували свою полонянку», - сказано в повідомленні.

Лише близько 19 години жінці вдалося звільнитися. Вона скористалася тим, що зловмисники заснули, одягла одяг одного з чоловіків і втекла, після чого відразу звернулася в поліцію.

При проведенні невідкладних оперативно-розшукових заходів підозрюваних затримали. Це жителі Білоцерківського району, 35 і 37 років. Обидва вже знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

У поліції повідомили, що при проведенні невідкладного обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисників поліцейські вилучили квитанцію про отримання позики в місцевому ломбарді під заставу викраденого мобільного телефону і одяг потерпілої.

За фактом відкрито три кримінальні провадження за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, про розбої і зґвалтування (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 152 КК). Чоловікам вже оголосили про підозру.

Поліцейські звернулися з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, згвалтування, біла церква, кримінал, викрадення, бійка
В тему