19 Серпня 2019
Новини

Смертельна пожежа у «Токіо Стар»: в Одесі пройшли нові затримання

Смертельна пожежа у «Токіо Стар»: в Одесі пройшли нові затримання

У неділю, 18 серпня, правоохоронці затримали трьох осіб, що пов’язані зі згорілим одеським готелем «Токіо Стар».

Про це повідомляє інтернет-газета «Думська».

Так, силовики провели обшуки на всіх об’єктах, що належать власнику готелю Вадиму Чорному, зокрема в готелі «Зірка». Крім самого бізнесмена, затримано ще три людини.

«У слідчих діях бере участь СБУ. В «Токіо» вилучили документи, гроші із сейфа на ресепшені, обшукали номери. Також обшукали апартаменти, які належать Вадиму. У «Зірці» обшуки, наскільки мені відомо, ще йдуть. Затримано керуючу «Зіркою» Валентину Іванівну і двох техніків, які займалися проведенням і дрібним ремонтом», – поділився один з працівників поліції.

Вадим Чорний

За словами джерела із числа співробітників готелю, де сталася трагедія, пожежа почалася внизу, в приміщенні пральні, і за лічені хвилини поширилася до верхнього поверху. З можливих причин, окрім замикання, називають неякісний ремонт (за кілька днів до пожежі неподалік пральні працювали з проводкою), і ненавмисний підпал.

«У нас у готелі є маленькі кімнати без вікон. Палити заборонено, але були порушення цієї заборони. Від чого точно загорілося, ніхто поки не каже», – розповів інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна пожежа в одеському готелі: 8 загиблих, 10 поранених (фото, відео)

Нагадаємо, вогонь спалахнув у готелі в ніч на 17 серпня. Займання сталося на другому поверсі, його площа становила 200 квадратів. В результаті трагедії загинули дев’ятеро осіб, їх особи встановлюють. Поліція наразі розглядає три версії причини виникнення пожежі, серед яких і навмисний підпал з метою приховати убивство.

Раніше в Одесі правоохоронці затримали бізнесмена Вадима Чорного – власника злощасного готелю «Токіо Стар».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса
В тему