5 Серпня 2019
Новини

У Луцьку сварка закінчилася ножовим пораненням

У Луцьку сварка закінчилася ножовим пораненням

Чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, підрізав 33-річного лучанина.

Співробітники Луцького відділу поліції у співпраці з патрульними поліцейськими оперативно встановили особу зловмисника,  котрий спричинив 33-річному лучанину тяжкі тілесні ушкодження, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

У суботу, 3 серпня, до поліції надійшло повідомлення з екстреної медичної допомоги про те, що до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставили 33-річного лучанина із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

Співробітники відділу кримінальної поліції спільно із працівниками управління патрульної поліції оперативно встановили, що цього ж дня близько 15 години  44-річний лучанин у дворі будинку по вулиці Коцюбинського у Луцьку  під час словесного конфлікту з потерпілим спричинив йому ножове поранення в область живота. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Нині він затриманий в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  До слова, чоловік уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Триває досудове слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі  на строк від п’яти до восьми років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, луцьк, кримінал
В тему