26 Липня 2019
Новини

Періс Хілтон купує український курорт, щоб влаштувати там світовий конкурс краси

Періс Хілтон купує український курорт, щоб влаштувати там світовий конкурс краси
 
Періс Хілтон планує провести в Україні конкурс краси світового масштабу на одному з українських курортів.

Команда американської актриси і спадкоємиці найбільшої в світі мережі готелів вже кілька тижнів веде діалог щодо придбання українського комплексу «Деренівська Купіль», який знаходиться в передгір'ї Карпат в 20 кілометрах від Ужгорода, - повідомляє Укрінформ. 

Сторони близькі до компромісу, але поки що обговорюють деталі угоди. Очікується, що курорт буде закритим до кінця літа. А в майбутньому році з подачі Періс «Деренівська Купіль» повинна прийняти один з найпопулярніших міжнародних конкурсів краси.

Вперше про цей курорт американська актриса і модель дізналася навесні минулого року, коли виступала на відкритті готелю у Львові. До Львова Хілтон прилітала разом зі своїм бойфрендом Крісом Зілка, дідусь якого народився в Україні. Тоді і виникла ідея про інвестування в українську індустрію розваг. У листопаді 2018 року Періс розлучилася з Крісом. Але не з ідеєю покупки комплексу.

«Деренівська Купіль» знаходиться в урочищі Деренівка і пропонує гостям 130 сучасних номерів в готельно-оздоровчому комплексі «Ірис» з аква-зоною, розважальним центром і SPA-комплексом «Срібні Терми». Фішка комплекса - дендропарк з колекцією в 5 тисяч насаджень і цілюща вода (поруч відкритий завод мінеральних вод).

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ, конкурс краси, періс гілтон, закарпаття
В тему