4 Червня 2019
Новини

На Київщині масштабна ДТП із маршрутками – 26 потерпілих (фото)

На Київщині масштабна ДТП із маршрутками – 26 потерпілих (фото)

У місті Боярка в столичному регіоні сталася ДТП із участю громадського транспорту.

У вівторок, 4 червня. Близько 10:00 у місті Боярка Києво-Святошинського району сталася масштабна ДТП із участю громадського транспорту. Постраждали 26 осіб, більшість із яких – пасажири маршрутки. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Дорожній інцидент стався на перехресті вулиць Незалежності та Богдана Хмельницького у Боярці.

За попередніми даними, спочатку маршрутний мікроавтобус Mercedes, рухаючись по другорядній дорозі, зачепив автомобіль Škoda. Після чого цей автотранспорт із причепом занесло на головну дорогу, де сталося зіткнення з маршрутним автобусом «Богдан».  

На місці події працювали група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники, медики.

На момент повідомлення в результаті ДТП 26 людей отримали травми різного ступеню тяжкості, їх шпиталізовано. Троє з них у тяжкому стані перебувають у реанімаційному відділенні.

Водія Mercedes затримали у порядку статті 208 КПК України. Бус вилучено і поміщено на майданчик тимчасово тримання.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України. Вирішується питання щодо оголошення підозри водієві та обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, Фото
В тему