28 Травня 2019
Новини

В державній клініці не виявили рак – журналістка Соколова

В державній клініці не виявили рак – журналістка Соколова

Журналістці Яніні Соколовій із самого початку не могли поставити правильного діагнозу, адже в державній клініці неграмотно зробили аналіз.

Про це вона сама розповіла в інтерв'ю «КП в Україні».

Зокрема, Яніна  повідомила подробиці того, що пережила до того, як з'ясувалося, що у неї рак, так як в державній клініці її лікували від полікістозу.

«У липні минулого року на Одеському кінофестивалі раптом відчула - зі мною щось не так. Помітила симптоми, які наштовхнули на думку - потрібно терміново звернутися до лікаря. Прооперували. Потім зробили аналіз тканин і почали лікування, яке стабілізувало б мій стан, повернуло в колишню форму», - розповіла вона.

Після закінчення двох місяців лікування у Соколової знову з'явилися ті ж симптоми. Вона пішла до лікаря і їй призначили повторну операцію. Але в цей раз журналістка здала аналізи в приватній клініці, і вони показали, що у неї рак.

«Коли ми почали розбиратися, стало ясно, що діагноз був уже в першому аналізі, який зробили неграмотно. Якби у мене вистачило душевних сил, я б привернула їх до кримінальної відповідальності. Так що людям, які роблять аналізи в муніципальних лікарнях, потрібно перевіряти ще раз їх ще в якійсь приватній лабораторії», - поскаржилася Соколова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, соколова яніна, онкологія
В тему