8 Травня 2019
Новини

Юрист Зеленського зізнався, які державні посади йому підходять

Юрист Зеленського зізнався, які державні посади йому підходять

Юрист команди Зеленського і за сумісництвом адвокат олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан зізнався, ким би хотів працювати на державній службі.

Про це юрист розповів виданню TheБабель. 

За словами юриста, він хотів би наводити порядок в країні на посаді спікера парламенту, або ж генерального прокурора.

«Я б хотів бути головою парламенту, або, можливо, генпрокурором, але таких планів у мене немає. Це мої філософські відповіді на ваші філософські питання», - зазначив Богдан.

До слова, Андрій Богдан не може займати за законом про люстрацію державні посади, оскільки займав різні посади в уряді соратника Януковича Азарова, який зараз переховується на території РФ.

Єдиним шляхом, як можна обійти цей закон, є отримання посвідчення учасника АТО. Богдан зізнався, що отримати таке посвідчення для нього не є проблемою, бо він неодноразово відвідував бійців АТО. Однак зізнався, що поки цим не переймається. При потребі він, як знавець законів України, все залагодить. 

Раніше Богдан заявив, що після інавгурації Зеленському варто відвідати Львівську область. І це не випадково, адже його турубує те, що Львівщина, звідки він родом, більшістю голосів підтримала Порошенка. Стало також відомо, що Богдан умовляв Зеленського балатуватися на виборах ще у 2016 році, але він відмовлявся. Дав згоду шоумен лише тоді, коли адвокат представив йому результати опитування українців, які виявили підтримку Зеленському.

Ми писали, що умовно штаб Зеленського поділяють на: «Квартал», «Дядя», «Нижние» та «Регионы». Групою «Дядя» керує адвокат олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан, який заодно і юрист Зеленського. У розмові з журналістами Bihus.Info Коломойський фактично сам підтвердив роль Богдана як посередника між ЗеКомандою.

Адвокат Андрій Богдан представляє інтереси Володимира Зеленського на офіційних зустрічах і продовжує систематично відвідувати Коломойського в Ізраїлі.




Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, юристи, андрій богдан
В тему