5 Квітня 2019
Новини

Трагедія: на сміттєзвалищі загинув 45-річний чоловік

Трагедія: на сміттєзвалищі загинув 45-річний чоловік

На Львівщині у м. Самбір на сміттєзвалищі загинула людина.

Про це йдеться у спільноті Самбір.

«Вчора, 4 квітня, габаритна техніка розпочала роботи, під час яких сміттям засипало трьох людей. Двох з них вдалося врятувати, а третій чоловік, на жаль, загинув», - йдеться у повідомленні.

Як повідомило видання Захід.нет, на сміттєзвалищі засипало трьох закарпатців, котрі шукали металобрухт на сміттєзвалищі. 

Поліція встановила, що їх засипало сміттям, коли вони копали ями на звалищі.

«Двоє з них, після того, як самотужки вибралися, почали розкопувати третього. Однак витягли його з-під сміття вже без ознак життя. Загиблим виявився 45-річний житель Закарпаття», - повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Зараз його тіло направили на експертизу.

«У Самбірському міському відділі поліції повідомили, що по даному факту відкрили кримінальне провадження та занесли його в Єдиний реєстр досудових розслідувань», - йдеться у дописі спільноти.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 115 КК України (умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок»).

Як повідомилиу спільноті, нещодавно у Самборі на сміттєзвалищі розпочато рекультивацію (для цього передбачено 76, 7 млн грн бюджетних коштів). СКП «Об’єднане» підписало відповідну угоду з «Вельт Капітал». Згідно з нею, це підприємство мало б провести рекультивацію, зробити під’їзну дорогу та обгородити полігон ТПВ. 

Вчора габаритна техніка розпочала роботу, під час яких сміттям засипало трьох людей. 

Це вже друга смерть на цій території за короткий час. У грудні минулого року на сміттєзвалищі у Самборі виявили обгоріле тіло 15-річного мешканця Закарпаття. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, смерть, сміття, закарпаття
В тему

Останні матеріали