21 Березня 2019
Новини

Медики назвали головну і несподівану причину імпотенції

Медики назвали головну і несподівану причину імпотенції

Багато чоловіків стикаються з втратою ерекції під час сексу, яку вони сприймають дуже болісно. Але її реальна причина відрізняється від того, що здається більшості.

Про це повідомляє UkrHealth.

В Україні приблизно половина чоловіків у віці від 40 до 70 років страждає від еректильної дисфункції у якийсь період свого життя. Є докази того, що деякі сучасні лікарські препарати і продукти харчування зменшують рівень тестостерону у чоловіків, що призводить не тільки до імпотенції, але і до передчасного облисіння, а також до цілої епідемії гінекомастії.

Майже половина жінок звинувачує самих себе в тому, що їх партнер не здатний збудитися в ліжку. 80% представниць прекрасної статі не уявляють собі, до якої міри поширена проблема еректильної дисфункції. Однак британський експерт доктор Сет Ренкін який вже дуже давно займається лікуванням чоловіків, каже, що їх проблеми з ерекцією ніяк не пов’язані з жінками.

«У більшості випадків чоловік втрачає ерекцію по цілому ряду психологічних і фізіологічних причин, – говорить фахівець. – Найбільш поширеними з них є неправильне використання ліків або зловживання алкоголем. Спиртні напої – це депресанти, які уповільнюють реакції і пригнічують активність нервів, що прямо позначається на показниках чоловіків у ліжку. Не так давно вчені з Університету Вашингтона з’ясували, що тверезі чоловіки можуть значно швидше збудитися, ніж це відбувається у п’яних. А деякі представники сильної статі взагалі не здатні на ерекцію після вживання спиртного».

Тривале вживання алкоголю призводить до хронічної імпотенції, що неодноразово доводили вчені. Залежні від спиртних напоїв чоловіки мають шанс на рівні 70% зіткнутися з серйозними порушеннями ерекції, включаючи і стійку імпотенцію. Ну а надмірні дози алкоголю перед сексом, які дозволяють собі деякі чоловіки для того, щоб розкріпоститися, знижують не тільки інтенсивність ерекції, але і гостроту оргазму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеринари показали, як чистять зуби бегемотам (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, здоров'я, здоровий спосіб життя, цікаво знати
В тему