18 Березня 2019
Новини

Міністр у Франції потролила Британію і назвала кота Брекзітом

Міністр у Франції потролила Британію і назвала кота Брекзітом

Французька міністр у справах Європи Наталі Луазо назвала свого кота Brexit, тому що він «нерішучий і не хоче виходити», коли вона за його запитом прочиняє двері.

Про це повідомляє Європейська правда.

«Він будить мене щоранку, нестерпно і голосно м’явчить, тому що хоче вийти. Коли я відчиняю двері, він, нерішучий, залишається всередині. А потім, коли я його виганяю, кидає на мене злі погляди», - пояснила своє рішення дати коту незвичне ім’я французька міністр.

Ця новина надійшла після того, як британський парламент минулого тижня вдруге відмовився підтримати угоду про вихід з ЄС. Британія на референдумі проголосувала за вихід з ЄС у 2016 році, але з того часу парламент не схвалив домовленості про впорядкований вихід з блоку.

Наталі Луазо відповідає за підготовку Франції до Brexit. На посаді міністра у справах Європи вона уважно стежила за переговорами між Лондоном і Брюсселем, які тривали два роки.

Британія все ще планує вийти з Європейського союзу 29 березня. Однак, найвірогідніше, Brexit буде відтерміновано щонайменше до кінця червня.

«Ще невідомо, чи вийде врешті-решт кіт Луазо, чи відступить від краю дверей об 11-ій годині. Хто зна, чи її кіт взагалі коли-небудь вийде на вулицю. Та якщо він все ж це зробить, то чи почне негайно нестерпно м’явчати, щоб його пустили назад, щойно зрозуміє, наскільки там холодно?» - проводить іронічні паралелі видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто у рейтингу найвпливовіших жінок світу?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, брекзіт, великобританія, курйози, політика, Курйози
В тему