14 Березня 2019
Новини

«Політтехнологічне лайно»: бійці 51-ї бригади розповіли, що думають про інцидент з банером

«Політтехнологічне лайно»: бійці 51-ї бригади  розповіли, що думають про інцидент з банером

Бійці 51-ї бригади спростували свою причетність до інциденту з банером.

Про це повідомила прес-служба 14 окремої механізованої бригади на сторінці у Facebook.

«Ми, бійці та ветерани 14-ї омбр, що є правонаступницею 51-ї бригади, з місцем дислокації у Володимирі-Волинському, глибоко обурені намаганнями втягнути нас та славне ім’я наших загиблих побратимів у мерзотне політиканство... Крім того, заявляємо, що інцидент з банером - це чергове намагання нечесних і продажних політиків збити приціл українському воїну і суспільству, підмінити пріоритети і розуміння того, хто є справжнім ворогом для України», - йдеться у повідомленні.

Бійці переконують, що чисельні людські втрати під Волновахою не є виною Президента чи влади, а вбивцею є «нещадна армія Російської Федерації та її українські колаборанти».

Використання їхнього імені на банері називають «політтехнологічним лайном» і переконують, що такі ігри ведуть ті полікани, які підтримують найпершого ворога України - Росію.

«Наш приціл виставлений вірно, свого ворога ми знаємо і вміємо боронити від нього Україну. А куди ціляться псевдоукраїнські політикани? Знову в серце згорьованим матерям загиблих українських солдатів?», - задають риторичне питання бійці. 

Нагадаємо, що в Луцьку у ніч із 13-го на 14-е березня супротивники чинного глави держави вивісили велетенський банер-звернення з обвинувальним текстом на адресу Порошенка. 30-метрове полотнище вивісили на одній із найвищих будівель міста – на житловій 16-поверхівці поблизу Театрального майдану. Ось який текст було надруковано на велетенській вивісці: «Ти став президентом на крові хлопців 51-ї ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає».

Ми вже повідомляли, що візит Порошенка на Волинь скасували. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, банер, петро порошенко, луцьк
В тему

Останні матеріали