1 Березня 2019
Новини

На Злату Огнєвіч напали

На Злату Огнєвіч напали

У ніч на 1 березня на співачку Злату Огнєвіч біля її будинку напав невідомий.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Instagram.

За словами співачки, в момент нападу поруч з нею знаходився водій, який зміг її захистити і викликав правоохоронців. Під час затримання нападник заявив, що не відчепиться від співачки і ніхто їй не допоможе. Після події Огнєвіч зробила публічну заяву у соцмережі, щоб чоловік залишив її у спокої і припинив переслідувати.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Друзі! Вдячна за Вашу підтримку???????? . Ось що хочу сказати. Погрози лунають давно і не тільки від цієї людини. В нашій країні поки що НЕМАЄ механізму, як можна себе захистити в таких випадках????????‍?? Єдину пораду, яку мені дав юрист,- це піти на курси самооборони. Ось цим і замусь. Так що, тримайтеся, нападники! . ♦?Героїв треба знати в обличчя, тому можете просто зараз йти і дивитися мої сторіз стосовно цього нічного нападу♦? . #україна #златаогневич #українськамузика #ukraine #zlataognevich #singer #music

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

«Що буде далі, я не знаю, оскільки цій людині відома моя адреса і як захистити себе – я не знаю», - зазначила Огнєвіч.

Також співачка повідомила, що збирається піти на курси самооборони.

«Ось що хочу сказати. Погрози звучать давно і не тільки від цієї людини. У нашій країні поки немає механізму, як можна себе захистити в таких випадках. Єдина порада, яку мені дав юрист, - це піти на курси самооборони. Ось цим і займуся», - написала Огнєвіч.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Києві напали на співака DZIDZIO

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, злата огнєвіч, напад, фінанси
В тему