27 Лютого 2019
Новини

«Вмирайте»: священик заборонив жінкам роздягатися перед лікарями

«Вмирайте»: священик заборонив жінкам роздягатися перед лікарями

Батюшка вважає, що найкращі ліки – проказати молитву і попити святої води.

У Росії святий отець Андрій Ткачов порадив православним парафіянкам бути скромнішими і не роздягатися перед лікарями-чоловіками. «Пийте святу воду та моліться Богу!» – порекомендував він, передають «Фішки».

Андрій Ткачов, протоієрей храму святителя Василя Великого в селі Зайцеве Одінцовського району Московської області, у відео, опублікованому на каналі «Царгород», порадив православним жінкам ніколи не роздягатися перед лікарями-чоловіками для проведення медичного огляду. Навіть якщо альтернативою цього буде летальний результат, краще віддати перевагу йому, ніж оголитися.

«Наші все – нарозхрист! Перед усіма – на здоров’я! Роздягаються скрізь! І в лікарському кабінеті, і на пляжі, і на танцюльках – усі голі ходять. І хворіють, і здихають, як пси, під парканом, безглуздо прожили, безглуздо померли», – заявив Ткачов у своїй авторській програмі запитань і відповідей.

«А є люди, які кажуть: «Не треба мене лікувати! Щоб я роздягався перед вами, щоб ви мені лізли туди, лізли сюди! Та не треба цього – я і так помру». Ви коли-небудь про це думали? Думаєте вічно жити в цій смердючій плоті? Це велике щастя, чи що? Та ні, померти – більше щастя. Коли Бог накаже. І ти готовий. Пийте святу воду частіше і моліться Богу. А якщо вже вмирати довелося – вмирайте!» – додав він.

Після критики користувачів адміністрація «Царгорода» видалила цей скандальний випуск зі свого YouTube-каналу, але в Мережі він усе одно є.


«Отец Андрей: ответы»: Стоит ли заставлять человека идти на исповедь

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, Відео
В тему

Останні матеріали