11 Лютого 2019
Новини

Фіналістка нацвідбору «Євробачення» про свій виступ: «У мене випадала дупця»

Фіналістка нацвідбору «Євробачення» про свій виступ: «У мене випадала дупця»

Одноголосною переможницею першого півфіналу національного відбору на «Євробачення-2019» стала молода співачка Maruv. За результатами суддівського і глядацького голосувань вона отримала найвищі 8 балів. У фінал разом з нею пройшла YUKO і Brunettes Shoot Blondes, пишуть «Факти».

Maruv – сценічне ім’я Анни Корсун. Дівчина вже пробувала своїх сил на «Голосі країни», але до фіналу не потрапила. У 2017 році Анна випустила дебютний альбом Stories, пісня «Сонце» з якого очолила топ-чарти провідних радіостанцій.

Саме Maruv «застовпила»  місце серед півфіналістів, що звільнилося після відмови від участі у відборі Таяни. На конкурсі співачка виступила з піснею BANG! (Siren Song) і провокаційним номером. У супроводі трьох дівчат, одягнених, як і Maruv, у шкіряні коротенькі платтячка і ботфорти, вона виконала еротичний танець спершу на сцені, а потім і біля столу журі. Джамала, відзначивши вокальні дані співачки, зніяковіла від її відвертого номера. А ось Данилко був у захваті, поставивши Анні найвищий бал – 8. Свій виступ на сцені нацвідбору Maruv назвала «інтелігентноюпровокацією».

– Не знаю, чи змінюватиму свою «інтелігентну провокацію», якщо поїду на «Євробачення» в Тель-Авів, – повідала «Фактам» Корсун. – І хто взагалі сказав, що у мене був дуже відвертий номер?! Та я була як черниця! Може, місцями у мене і випадала дупця, але це тільки місцями. В іншому було все закрито під саме горло! Добре, що у всіх така бурхлива фантазія, яку я лише змушую ворушитися і щось вигадувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Відео
В тему

Останні матеріали