11 Лютого 2019
Новини

Домагався неповнолітньої офіціантки на власному весіллі

Домагався неповнолітньої офіціантки на власному весіллі

В США, штаті Пенсильванія, чоловік примудрився затягнути дівчину до туалету на власному весіллі.

Про це повідомляє газета The Philadelphia Inquirer.

Інцидент стався під час урочистостей в заміському клубі в Річборо, штат Пенсільванія. 31-річний наречений Метью Еймерс втратив контроль над собою і домагався неповнолітньої офіціантки. Він запропонував дівчині «розважитися» і навіть мав намір заплатити за це 100 доларів.

Отримавши відмову, американець виждав час і підстеріг дівчину в жіночому туалеті. Еймерс заштовхнув жертву в кабінку, де він нібито оголився і намагався торкатися до її тіла. За словами дівчини, їй дивом вдалося відбитися від Еймерса і втекти.

Потім винуватець торжества напився і влаштував бійку. Очевидець подзвонив в поліцію і повідомив про бійку. Коли представники влади прибули на місце, наречений «відштовхував і бив людей». Службовець спробував винести алкоголь на вулицю, і тоді наречений накинувся на нього з кулаками.

Читайте також:

Після цього Еймерс вибіг з будівлі і сіл в заздалегідь підготовлений шаттл для гостей. Чоловік «ігнорував наказ зупинитися» і, коли його силою вивели з автомобіля, він цілеспрямовано принижував правоохоронців, провокуючи бійку.

В результаті чоловіка затримали і відвезли до відділку. Еймерс постав в суді 17 січня, однак був звільнений з-під варти після внесення десяти відсотків від застави в 350 тисяч доларів. Наступне слухання призначено на 21 лютого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Курйози
В тему

Останні матеріали