21 Січня 2019
Новини

«Поїзд-убивця»: у потязі Херсон – Львів під людьми зламалося дві купейні полиці (фото)

«Поїзд-убивця»: у  потязі Херсон – Львів під людьми зламалося дві купейні полиці (фото)

На щастя, в обох випадках потерпілі відбулися шоком.

У потязі Херсон – Львів, щодо якого після нижче зазначених інцидентів є серйозні сумніви у його придатному для перевезення людей стані, сталося дві аналогічні НП одна за одною:  з різницею у десять днів тут під пасажирами зламалося дві спальні полиці, пише «24 канал».

Так, у пасажирському поїзді сполученням Хeрсон – Львів під пасажиром Віктором Гарвоном, який намагався зайняти своє верхнє місце, обірвалася полиця. Це вже другий випадок за два тижні.

Про це повідомив співзасновник організації «Громадський контроль Укрзалізниці», депутат міської ради Фастова Віктор Гарвон у себе на Facebook-сторінці.

Гарвон написав, що у нього зламалась полиця у потязі № 110 «Хeрсон–Львів» у 14-му вагоні. Крім того, пасажир стверджує, що на нижній полиці їхала глухоніма пасажирка, яка сильно перелякалась, проте, на щастя, травм ніхто не отримав.

«Вирячeні очі, шок. Вона була глухонімою щe до того, як полиця провалилась»,
– не зовсім толерантне уточнення від міського депутата.

Також Гарвон зазначив, що у присутності начальника поїзда та електромеханіка було складено акт та пояснення щодо інциденту.

заява
Пояснення пасажира щодо ситуації у потязі

«Намагався вилізти на свою полицю. Однак, коли я зіперся рукою на полицю, вона зламалася», – вказав він у документі.

акт
Складений акт щодо ситуації у потязі Львів – Херсон

Пізніше електромеханік поїзда з’ясував, що зламався ланцюжок кріплення полиці, зокрема, «виявлено свіжий облом різьблення».

До слова, 8 січня у цьому ж поїзді, але вже у 10-му вагоні, також стався обрив кріплень верхньої полиці.

«Повністю відірвався трос, який тримав полицю. Додаткових фіксаторів у полиці немає. Слава Богу, що чоловік у цей момент сидів і встиг швидко зреагувати»,
– написала пасажирка поїзда Світлана Нездатна у себе на Facebook-сторінці.

Нагадаємо, 22 грудня стався резонансний випадок: у потязі 357К сполученням Київ – Рахів на пасажирку впала верхня полиця, на якій відпочивала інша жінка. Унаслідок цього пасажирка нижньої полиці отримала значні травми таза.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему