19 Січня 2019
Новини

У Запорізькій області дебошир стріляв по електриках, а потім пожбурив гранату в сусіда і правоохоронців

У Запорізькій області  дебошир стріляв по електриках, а потім пожбурив  гранату в сусіда і  правоохоронців

У Запорізькій області працівники РЕМ, що прийшли перевірити лічильник на електроенергію, потрапили під «шквальний» вогнестріл. Так, у селі Благовіщенське Вільнянського району місцевий мешканець спочатку погрожував пістолетом електрикам, а потім почав в них стріляти.

Про це повідомляє Z-city.

В наряд поліції, який прибув до місця події, полетіла граната, яку кинув той самий буйний місцевий житель. Вона не вибухнула – і слава Богу.

Трохи пізніше картина прояснилася повністю: 56-річний селянин затіяв лайку зі співробітниками Вільнянської РЕМ, які перевіряли  його лічильник . Коли сварка досягла точки кипіння, чоловік пальнув з пістолета в перевіряючих, але не влучив.

У Запорізькій області  дебошир стріляв по електриках

Після цього, мабуть, ще маючи в своєму розпорядженні внутрішні запаси деструктивної енергії,  «стрілок і детонатор» попрямував в гості до сусіда, з яким постійно вів словесні війни.

На цей раз він вирішив розмовами не обійтися, і кинув у двір «ворога» гранату. Вона, як і у випадку з поліцією, не вибухнула. Довелося сусіда бити – «аналоговим» способом, тобто руками.

Побивши сусіда, дебошир хотів втекти. але поліція його швидко нагнала. У затриманого вилучили пістолет Макарова (перероблений), 100 патронів калібру 9 мм та два корпуси від гранат «Ф-1» з запалами.

У Запорізькій області  дебошир стріляв по електриках1

Порушено дві кримінальні справи – за хуліганство і загрози або насильство по відношенню до «органів».

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему