19 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку грабіжник вдерся до кредитної контори в масці хірурга та з іграшковим пістолетом

У Луцьку грабіжник вдерся до кредитної контори в масці хірурга та з іграшковим пістолетом

Зловмисник, який пограбував кредитну установу в обласному центрі Волині, може сісти за ґратки на довгих сім років.

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили 45-річному жителю обласного центру про підозру в розбійному нападі на фінансову установу в місті (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 187 ККУ). Тож тепер невдасі-грабіжнику, який увірвався до кредитної установи «Швидко гроші» на вулиці Сенаторки Левчанівської в масці хірурга і з пластмасовим пістолетом, загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Учора, 18 жовтня, зловмисник у медичній масці, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, учинив розбійний напад на одну з численних фінансових установ, які пропонують «швидкі» кредити. Заволодівши сумою в понад 10 тисяч гривень, намагався втекти з місця події. Та його затримали небайдужі громадяни і викликали поліцію. Повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Особу грабіжника встановили: це 45-річний місцевий мешканець. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку ст. 208 КПК України, викрадені ним гроші вилучили.

Луцькі копи подякували небайдужим громадянам, які затримали грабіжника і утримували його до приїзду правоохоронців.

«Висловлюю подяку громадянам за допомогу поліції. До слова, ми також встановили причетність затриманого громадянина до скоєння іншого розбійного нападу у вересні цього року», – зазначив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, пограбування
В тему