13 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку 75 десятикласників посвятили в ліцеїсти

У Луцьку 75 десятикласників посвятили в ліцеїсти

В обласному центрі Волині відбулася урочиста посвята десятикласників у ліцеїсти комунального закладу «Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області».

Привітати майбутніх ліцеїстів прийшли рідні, друзі та знайомі.

на посвяті ліцеїстів луцька

За словами директора закладу Анатолія Дудича, сьогоднішній захід – це важливий етап в житті кожного ліцеїста. Адже нині змінюється статус дитини, її ставлення до навчання.

луцькі ліцеїсти

«Сьогодні діти складуть клятву перед батьками, державою та перед самими собою  про те, що вони в майбутньому захищатимуть свою рідну землю», - зазначив він.

Також Дудич додав, що половина випускників зазвичай продовжує своє навчання у профільних вузах МВС. Зокрема, цього року  із 98 випускників ліцею 45 осіб вступили до цих вузів.

десятикласники луцька стали ліцеїстами

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук  подякував  батькам за виховання їхніх дітей, завдяки якому вони зробили свій вибір.

ліцеїсти луцька на посвяті

А також висловив вдячність педагогічному колективу навчального закладу за те, що вони підготували чимало поколінь людей, які сьогодні захищають Батьківщину, працюють і розвивають наше місто й нашу область загалом.

луцькі ліцеїсти фото1

«Наш ліцей має ким пишатися», - зазначив посадовець.

Після привітань від представників влади міста та області, колишні учні склали присягу. Потому уже  ліцеїсти отримали академічні книги.

Посвята відбулася напередодні Дня захисника України.

освячення луцьких ліцеїстів

 

луцьких ліцеїстів 2018 прийшли привітати

луцькі ліцеїсти фото3

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему