11 Вересня 2018
Новини

Умань може стати попелищем через хасидів, які смажать шашлики на балконах

Умань може стати попелищем через хасидів, які смажать шашлики на балконах

В Черкаській області лише за добу хасиди спричинили 10 пожеж. Рятувальники раз у раз виїздять на загоряння, спричиненні паломниками.

Черкаські рятувальники тільки за минулу добу, 10 вересня, попередили виникнення пожеж, до яких причетні хасиди. Інформує регіональне управління ДСНС.

Прочани, які прибули до міста Умані на святкування єврейського Нового року Рош-Га-Шана, створюють пожежонебезпечні ситуації, масово перетворюючи балкони у найманих квартирах на шашличні – смажать там м’ясо на мангалах.

Так, лише на вулиці Пушкіна, дозорні Уманського зведеного загону, здійснюючи патрулювання житлового сектору, на балконах та в підвалі дев’ятиповерхових житлових будинків виявляли, як паломники-хасиди на мангалі жарили шашлики, а в кімнатах залишали без нагляду палаючі свічники.

У першому випадку, потрапивши разом із поліцейськими до орендованого юдеями помешкання, ДСНСівці загасили мангал.

Ще два випадки на цій же вулиці стались у квартирах на другому та сьомому поверхах дев’ятиповерхівки, де покинуті без нагляду свічки заледве не призвели до пожежі.

Подібні інциденти цього дня стались і на вулиці Мономаха. Завдячуючи патрулю надзвичайників, які оперативно відреагували, виникненню пожеж удалося запобігти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, хасиди, дснс, рятувальники, пожежа, черкаси
В тему

Останні матеріали