6 Вересня 2018
Новини

Очільники Луцька оцінили ремонт у музичній школі (фото)

Очільники Луцька оцінили ремонт у музичній школі (фото)

Новий навчальний рік у Луцькій музичній школі №2 розпочався з приємного сюрпризу для педагогів, учнів та їхніх батьків. У цьому навчальному закладі було проведено капітальний ремонт коридорів на 1 поверсі.

Встановили звукоізоляційні двері та нове освітлення, змонтували підвісну стелю, поклали плитку на підлогу. Загальна вартість робіт, кошти на які було спрямовані з міського бюджету, – 900 тисяч гривень.

Аби оцінити результат, у музичну школу, прибули виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан.

Особливо радіє оновленню школи її директор Ігор Павлик. Він вдячний не тільки Міській раді за виділені кошти, а і будівельникам, які зуміли завершити роботи до початку навчального року.

Також чиновники зазначили, що у бюджеті було достатньо коштів для капітального ремонту всієї школи. Однак, у Міській раді вважають, що доречніше розподіляли гроші по різних об’єктах. Зокрема, у Луцькій музичній школі №1 проводиться капітальний ремонт актового залу, а у музичній школі №3, яка розташована у мікрорайоні ЛПЗ передбачено добудову нового корпусу, аби охопити позашкільною освітою якомога більше охочих.

«Музика заставляє думати інакше. У дітей, які займаються музикою зовсім інше уявлення про світ», – зазначив Ігор Поліщук.

Також очільники міста пообіцяли, що у коридорах 1 поверху будуть замінені стільці, які вже «віджили» своє. А в наступні роки у цьому закладі проведуть ремонт другого поверху та паркану.

Нагадаємо, за кошти Міської ради фойє закладу було відремонтоване ще у 2017 році. Тоді на роботи було спрямовано близько 1,5 млн грн..

До слова, у Луцькій музичній школі №2 навчається 500 дітей. Цього року учнівський колектив поповнило 65 учнів. Навчально-виховний процес здійснюється педагогічним колективом, що налічує 73 викладача. Навчання проводиться за шести- та восьмирічною програмою. За роки навчання учні отримують підготовку за обраною спеціальністю, додатковим інструментом, колективним музикуванням та з музично-теоретичних дисциплін. В школі діють творчі колективи: симфонічний оркестр, оркестр народних інструментів, духовий, камерний, ансамблі скрипалів та бандуристів, ансамбль народної музики «Жарт».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото, школа
В тему