6 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 6 липня 2018 - день пізнання своєї долі

Місячний календар на 6 липня 2018 - день пізнання своєї долі

6 липня 2018 року в 12:00 - 23-й місячний день. День пізнання своєї Долі. Зовнішні витрати енергетики даремні або малоефективні. Рекомендується зберігати стан внутрішньої концентрації.

Передає mirkosmosa.ru.

Уникайте суєти. Активність в цей день - даремна витрата сил. Сприятливо оцінюйте результати своєї праці, прожитий період. День невгамовних апетитів, бійок, авантюр. Злостивість і агресія пронизують цей день. Необхідно втихомирювати себе, щоб не пошкодувати потім про свої дії і слова.

У цей період необхідно до кінця використовувати ресурси і завершувати справи. З нових справ слід починати лише ті, для яких висока ймовірність завершення до наступаючого Нового місяця. По можливості, здійснення більш тривалих справ слід перенести на наступний місячний місяць. Сьогодні не рекомендується займатися важливими справами. Зачекайте більш сприятливий період.

Місяць у знаку Овен. Сприятливий час для швидких і рішучих дій, час, коли треба проявити активність. Однак можливі конфлікти, необачні рішення. Слід побоюватися вогню і ріжучих предметів. На цей період добре планувати короткострокові справи, що особливо вимагають фізичної енергії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали