22 Травня 2018
Новини

На рахунку в померлої безпритульної виявили мільйон доларів

На рахунку в померлої безпритульної виявили мільйон доларів

Дивлячись на безхатьків, які порпаються у смітниках, і жебраків, що випрошують милостиню, ми думаємо, що за душею в цих людей ні копійки. Та з безхатньою мешканкою Бейрута Фатімою Отман усе виявилося не так просто.

На рахунку безпритульної жінки, що жебракувала на вулицях столиці Лівану, після її смерті поліція знайшла понад один мільйон доларів. Тіло 52-річної Фатіми Отман виявили в покинутій машині. Офіційна причина смерті – серцевий напад. Тож підозр смерть бездомної жінки у правоохоронців не викликала, та яким же було їхнє здивування, коли поряд із трупом вони побачили мішки, набиті грошима, і ощадну книжку, на котрій «лежало» більш як мільйон «баксів». Пише ресурс BigPicture.

Речник поліції Джозеф Мусолім заявив, що обставини смерті жінки для правоохоронців зрозумілі, та для них стало величезною несподіванкою те, що їй, бомжуючи, вдалося накопичити такі статки.

Коли в Лівані тривала громадянська війна, Отман отримала серйозні травми і стала інвалідом. Вона більш як 20 років випрохувала милостиню на вулицях Бейрута. Фатіма стала місцевою знаменитістю після того, як в Мережі розлетілося фото, як солдат годує і поїть її з рук.

Правоохоронці знайшли рідню Отман у північній частині Лівану і передали їм тіло жінки. Родичі уявлення не мали, що у небіжчиці було стільки грошей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, бейрут, безпритульні, смерть, гроші
В тему