3 Травня 2018
Новини

Хто став найгіршим рок-музикантом всіх часів

Хто став найгіршим рок-музикантом всіх часів

Портал vulture.com склав рейтинг з 214 музикантів, які увійшли в Зал слави рок-н-ролу. Найнижчу сходинку в списку зайняв американець Джон Бон Джові і його група Bon Jovi.

За словами музичних критиків, учасники Bon Jovi грають не в рок-групі, а в фільмі про рок-групу, і за 30 з гаком років існування колективу вони не випустили жодного хіта. Бунтарський стиль рокерів автори списку порахували занадто претензійною і фальшивим.

213-й рядок рейтингу зайняла група Queen, названа «найпереоціненішим колективом в історії поп-музики». Відзначається, що в США слава колективу швидко пройшла і знову заговорили про нього тільки після смерті фронтмена Фреді Меркьюрі. Третьою гіршою групою в історії рок-н-ролу стала утворена в 1973 році Journey, що опинилася на 212-му місці.

Кращим рок-музикантом, який увійшов в Зал слави, критики визнали Чака Беррі, який помер в березні 2017-го у віці 90 років. Його оголосили засновником року і одним з найважливіших представників американської культури XX століття.

На другій сходинці - британський колектив The Beatles. Третє місце зайняв Боб Ділан. У топ-10 також потрапили Елвіс Преслі, Джеймс Браун, Прінс, групи Ramones і Nirvana, співак Бадді Холлі і блюзмен Мадді Вотерс.

Зал слави рок-н-ролу - організація і музей в Клівленді (штат Огайо), заснований в 1983 році. Серед перших включених в список артистів - Чак Беррі, Джеймс Браун і Рей Чарльз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес
В тему